top of page

De zilveren parels die GOUD waard zijn

Spouwmuur
isolatie

IMG_3587.jpg
Anker 1

Waarom isoleren?

Het isoleren van uw woning verhoogt uw wooncomfort. Isolatie verwijst naar het proces van het verminderen van warmtetransfer tussen binnen en buiten, waardoor een comfortabele, energiezuinige leefomgeving ontstaat.
 

Energiezuinigheid
Eén van de belangrijkste voordelen van woningisolatie is de en
ergie-efficiëntie. 20% van de warmte gaat verloren door de spouwmuur. Wanneer een huis slecht geïsoleerd is, maakt het warmte uitwisseling tussen binnen en buiten mogelijk, wat ertoe kan leiden dat uw warmte- en koelsystemen harder moet werken om een comfortabele temperatuur te handhaven. Dit kan op zijn beurt leiden tot hogere energierekeningen en een minder duurzame leefomgeving. Door warmte- en koudeverlies te beperken, kan u tot 30% besparen op uw energiefactuur en kan u uw impact op het milieu minimaliseren.

Comfort

Ook kan woningisolatie het algemene comfort van uw woonruimte verbeteren. Isolatie kan helpen de temperatuur te reguleren, zodat u geen dramatische temperatuurschommelingen ervaart. Het helpt ook tocht te verminderen, waardoor uw huis comfortabeler wordt tijdens de koudere maanden.

Geluidsisolatie

Isolatie heeft als bijkomend voordeel, dat het geluidsniveau in uw huis afneemt. Goed geïnstalleerde isolatie kan de geluidsoverdracht van externe bronnen, zoals verkeer, buren en andere geluidsoverlast verminderen.

Luchtkwaliteit
Ten slotte speelt isolatie een essentiële rol bij het handhaven van een goede luchtkwaliteit binnenshuis. Slechte isolatie kan leiden tot schimmelgroei, dat ademhalingsproblemen en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Door uw huis te isoleren, kunt u de kans op schimmelgroei verkleinen en ervoor zorgen dat de lucht die u inademt schoon en gezond is.

Muren 20% (3).png
Anker 2
IMG_3550.jpg
Isolatimateriaal

Werkwijze isolatiewerken

Hebt u goed nagedacht en bent u klaar voor de volgende stap? Dan neemt u met ons contact op en gaan wij met u aan de slag!

De eerste stap voor het isoleren van uw huis is ons inspectieproces. Dit omvat een bezoek van één van onze ervaren adviseurs, die samen met u de energiebesparende mogelijkheden bekijkt die het meest geschikt zijn voor uw woning. Wij houden rekening met uw voorkeuren en behoeften, en zoeken samen met u naar een isolatieoplossing die past bij uw situatie past.

 

Na het vooronderzoek berekenen wij de benodigde materialen en kosten tot in het detail, zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Tijdens dit hele proces wordt uw inbreng altijd gewaardeerd en zorgen wij voor isolatie op maat.

 

Als uit ons onderzoek en onze berekeningen blijkt dat isoleren mogelijk is, zullen wij u een concurrerende offerte opmaken die voldoet aan uw budget en energieefficiëntiedoelstellingen. Als u hiermee akkoord gaat, dan zoeken we samen naar een datum dat voor zowel u als ons past.

START

DATUM

Wanneer u klaar bent voor een nieuw verhaal, contacteert U ISOGLOBE en wordt een afspraak gemaakt.

AFSPRAAK

ISOGLOBE vertrekt op datum van afspraak naar de klant.

CONTROLE

Het huis wordt door ISOGLOBE gecontroleerd op uitvoerbaarheid van de spouwmuurisolatie.

UITVOER

Na de overeenkomst start ISOGLOBE met de isolatiewerken volgens nauwgezette werkinstructies.

GENIETEN

Nadien wordt alles netjes opgekuist. U kan nu genieten van een warm en comfortabel huis.

VOORWERK COMPLEET

WARM EN COMFORTABEL HUIS

Fase 1

Fase 2

Fase 3

Fase 4

IMG_3792.jpg

Isolatiemateriaal

Anker 3

Technische informatie
Het Thermomaxx parelsysteem is samengesteld uit een EPS (geëxpandeerd polystyreen) dat samen met een speciaal bindmiddel via gaatjes in de kruising van stoot- en lintvoeg met een inblaaspistool in de spouw wordt gebracht. Als eindresultaat ontstaat een homogene isolerende plaat, die de spouw geheel vult.
Deze plaat is dampdoorlatend, vast van vorm en voldoet aan de vaste eisen.

ALL Logo Thermomaxx.jpg
Afbeelding10.png
isolatieparels-spouwmuur.jpg

Isolatiewaarde

De isolatiewaarde van onze Thermomaxx parels hebben een lamdawaarde van 0.035 W/m.k. Dit staat gelijk aan een hoog thermisch isolatievermogen. Hiernaast zijn ze ook duurzaam en gaan ze lang mee zonder aan isolatiewaarde in te boeten.

Milieuvriendelijkheid

Wanneer de korrels verwijderd zouden worden, kunnen ze 100% gerecycleerd worden naar hun oorspronkelijke grondstof.

Vochtbestendigheid

Van alle soorten spouwmuurisolatie zijn EPS-parels het meest vochtbestendig. Daarom zijn ze ook goed beschermend tegen schimmels. Het isolatiemateriaal blijft wel damp open, het 'ademt' als het ware. Dat betekent dat het opgenomen vocht dat in de muren en stenen zit wel nog kan ontsnappen.

Muren 20% (5).png
IMG_3306.jpg

Recente isolatieprojecten

Anker 4

Van woningen tot bedrijfspanden, ons toegewijde team van experts heeft gewerkt aan een breed scala van isolatieprojecten. Bekijk hieronder enkele van onze meest recente afgeronde projecten en ontdek hoe Isoglobe de standaard voor comfort naar nieuwe hoogten tilt.

bottom of page