top of page

Schilderen en kaleien

Ons team van ervaren schilders begrijpt hoe kleur een ruimte kan transformeren en past verf met zorg en precisie toe om een sfeer te creëren die de essentie van het gebouw weerspiegelt.

Kwaliteit staat bij ons voorop. We gebruiken hoogwaardige verf en besteden veel aandacht aan de voorbereiding en uitvoering van het schilderwerk. Uw tevredenheid is onze grootste drijfveer en we streven naar niets minder dan perfectie.

Onze service omvat het gehele proces, van het zorgvuldig voorbereiden van de gevel tot het nauwkeurig aanbrengen van de verf. We streven ernaar om een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden die uw verwachtingen overtreft.

Neem contact op met onze experts

Gevel renovatie met oog voor detail - voor een woning die weer straalt.

Onze verschillende technieken

Verf en kalei zijn veelzijdige manieren om uw gevels terug tot leven te brengen. Onze collectie biedt een scala aan mogelijkheden van texturen, kleuren en stijlen om een uitstraling te creeëren die aansluit bij uw wensen.

IMG_3732.jpg

Schilderen van de gevel

Bij het schilderen plaatsen wij een elastische gevelcoating, aangebracht in 2 tot 3 lagen. Primer, tussenlaag (afhankelijk van ondergrond) en eindlaag. De coating is waterwerend, dampdoorlatend en scheuroverbruggend.

Kaleien

Wij kaleien met een minerale pleister waardoor uw gevel een totaal ander karakteristiek uitzicht krijgt. Met deze oude schilderstechniek wordt een dunne laag kalkpleister aangebracht op een poreuze ondergrond. Dit is perfect om oude en beschadigde gevels een hele nieuwe uitstraling te geven. De nieuwe gevel kan nadien afgewerkt worden met een hydrofuge of een ademende verflaag.

kaleien.jpg
342488766_156969640646191_7108941910878152824_n.jpg

Quartz coaten

Met deze halfvloeibare matte coating met kwartstructuur krijgt uw woning een decoratieve vochtwerende bescherming. Deze verftechniek benadert de warme uitstraling van kalei afwerking, en is dus een ideaal economisch alternatief!

bottom of page