top of page

Gevel renovatie met oog voor detail - voor een woning die weer straalt.

Gevelreiniging

Gevelreiniging is meer dan alleen het verwijderen van vuil en aanslag van gebouwen; het is een proces dat de ware schoonheid en duurzaamheid van een structuur herstelt.

 

Door de tand des tijds kunnen gevels bedekt raken met stof, roet en andere verontreinigingen, waardoor hun oorspronkelijke pracht vervaagt.

Niet alleen resulteert het reinigen van uw gevel in een visuele transformatie, maar het verlengt ook de levensduur van de gevel, beschermt tegen verval en draagt bij aan een schonere en aantrekkelijkere leefomgeving

brick02-695x300.jpg
Neem contact op met onze experts

Onze verschillende technieken

Gevelreiniging omvat zorgvuldig gekozen methoden, zoals hogedrukreiniging, chemische reiniging of zandstralen, afhankelijk van het type vuil en het oppervlaktemateriaal.

rif-gevel-renovatie-onderhoud-impregneren-impregneren.jpg

Reinigen met steamwash

Het reinigen van uw gevel gebeurt met heet water (stoom, 105 graden) onder een druk van 20 tot 140kg/cm2. Dit geeft een reinigingsgraad van 80% tot in de diepte, zonder de ondergrond te beschadigen. Wij raden aan om de gevel daarna te hydrofoberen.

Chemische reiniging

Afhankelijk van het type vervuiling en de vervuilingsgraad kiezen we een aangepast reinigingsmiddel. Wij combineren meestal onze steamwash methode met chemische reiniging om de vervuiling te verwijderen. Wij raden aan om de gevel daarna te hydrofoberen.

image-asset.jpeg
med_e439a561-gevelreiniging.jpeg

IBIX softstraal systeem

Het IBIX sofstraal systeel is een zeer efficiënte reiniging met grote straalkop en reinigt uw gevel doormiddel van lage druk, mineralen en eventueel door toevoeging van water. Deze techniek beschadigt de gevel niet, maar biedt wel dezelfde reinigingsgraad als klassieke zandstralen. Wij raden aan om de gevel daarna te hydrofoberen.

bottom of page