top of page

Gevel renovatie met oog voor detail - voor een woning die weer straalt.

Voegwerken

Geef je huis vandaag nog een opmerkelijke transformatie met onze voegwerken - de ultieme manier om je huis een nieuwe en verbluffende uitstraling te geven.

Onze voegwerken zijn meer dan alleen een cosmetische verbetering. Ze dienen als een beschermende barrière tegen de elementen, waardoor de structurele integriteit van je huis behouden blijft.

Met de tijd kunnen voegen verslechteren door blootstelling aan weersomstandigheden en algemene slijtage. Deze verslechtering kan leiden tot vochtproblemen en zelfs structurele schade, wat resulteert in hoge reparatiekosten.

Wat maakt onze voegwerken zo bijzonder? Onze ervaren vakmensen combineren hun kennis met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame en visueel aantrekkelijke resultaten te bereiken.

Neem contact op met onze experts

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze voor voegwerken is gericht op efficiëntie, kwaliteit en klanttevredenheid. Hier is hoe we te werk gaan:

Uitslijpen en kappen van de voegen

Met dunne aangepaste slijpschijven worden voegen minimaal 2cm uitgeslepen om een goede hechting te bekomen bij het aanbrengen van nieuw voegmortel

01

Voeg-verwijderen.jpg

02

Kleurmatching

Het voegen gebeurt in het gewenste uiterlijk. Er wordt een 'kleurmatching' gedaan, eveneens plaatsen we 3 stalen zodat u de juiste keuze kan maken.

IMG_3475.jpg

03

Hervoegen van de gevel

Na het uitslijpen, reinigen we de voegen en brengen we de nieuwe voegen aan in een kleur die het bestaande voegwerk benadert of die u zelf kiest naar aanleiding van de gemaakte kleurstalen.

!!

Helifix: herstellen van barsten en scheuren

Indien gewenst kunnen wij ook barsten en scheuren herstellen. Na het inslijpen en verwijderen van de loszittende delen brengen wij een krimpvrije mortel aan. Nadat de scheur boven en onder opgevuld is met ankermortel kan alles terug mooi ingevoegd worden in de juiste kleur.

Crack Stitching Installation 4 (1).jpg
bottom of page