top of page

Acerca de

logo_edited.jpg

Over ons

Anker 1

Over GroupGlobe

Group Globe bevat drie deelbedrijven, die elk focussen op oplossingen omtrent renovatie en/of energiebesparing. Ons bedrijf gaat op een duurzame en respectvolle manier om met haar klanten, medewerkers en omgeving. Dit op een economisch realistische manier.

Bij Group Globe begrijpen wij dat uw woning geen huis, maar een thuis hoort te zijn. Wij willen uw volledige woning omarmen en samen met u op zoek gaan naar de beste renovatieoplossing om uw comfort en rendement zoveel mogelijk te verhogen.

Ons team van deskundige professionals is toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogstaand vakmanschap en een uitzonderlijke klantenservice, zodat uw renovatie- en/of isolatieproject voltooid wordt volgens uw exacte specificaties en met de grootst mogelijke aandacht voor detail.


En omdat we ons best doen om zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken te gebruiken, kunt u erop vertrouwen dat we ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

 

Of u nu de energie-efficiëntie van uw huis wilt verbeteren, toe bent aan verkoelingstechnieken tijdens de warme zomermaanden, of gewoon uw thuis wat wilt opfrissen, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen uw doelen te bereiken.


Group globe team

"Wij begrijpen dat dat uw woning geen huis, maar een thuis hoort te zijn"

Onze kernprincipes

Bij Isoglobe zien we een toekomst voor ons waarin elk huis energie-efficiënt, comfortabel en duurzaam is. Het is onze missie om isolatieoplossingen van hoge kwaliteit te leveren die onze klanten helpen hun energieverbruik te verminderen, hun energiekosten te verlagen en een gezonder binnenklimaat te creëren.

Als toonaangevend isolatiebedrijf streven we ernaar om voorop te lopen op het gebied van innovatie en technologie, waarbij we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om de energie-efficiëntie en isolatieprestaties te verbeteren. Wij geloven in de kracht van isolatie om een aanzienlijke impact te hebben op zowel het milieu als het leven van onze klanten.

Onze visie is gebaseerd op vier kernprincipes:

bottom of page