top of page
IMG_3535.jpg
Group Globe logo

"Isoleren voor een warmer thuis"

GROUPGLOBE5.png

Waarom duurzaam isoleren?

Het isoleren van uw woning verhoogt uw wooncomfort. Isolatie verwijst naar het proces van het verminderen van warmtetransfer tussen binnen en buiten, waardoor een comfortabele, energiezuinige leefomgeving ontstaat.

 

Energiezuinigheid Een van de belangrijkste voordelen van woningisolatie is de energie-efficiëntie. Wanneer een huis slecht geïsoleerd is, maakt het warmte uitwisseling tussen binnen en buiten mogelijk, wat ertoe kan leiden dat uw warmte- en koelsystemen harder moet werken om een comfortabele temperatuur te handhaven. Dit kan op zijn beurt leiden tot hogere energierekeningen en een minder duurzame leefomgeving. Door warmteen koudeverlies te beperken, kan u tot 30% besparen op uw energiefactuur en kan u uw impact op het milieu minimaliseren.

Comfort Ook kan woningisolatie het algemene comfort van uw woonruimte verbeteren. Isolatie kan helpen de temperatuur te reguleren, zodat u geen dramatische temperatuurschommelingen ervaart. Het helpt ook tocht te verminderen, waardoor uw huis comfortabeler wordt tijdens de koudere maanden.

Geluidsisolatie Isolatie heeft als bijkomend voordeel, dat het geluidsniveau in uw huis afneemt. Goed geïnstalleerde isolatie kan de geluidsoverdracht van externe bronnen, zoals verkeer, buren en andere geluidsoverlast verminderen.

Luchtkwaliteit Ten slotte speelt isolatie een essentiële rol bij het handhaven van een goede luchtkwaliteit binnenshuis. Slechte isolatie kan leiden tot schimmelgroei, dat ademhalingsproblemen en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Door uw huis te isoleren, kunt u de kans op schimmelgroei verkleinen en ervoor zorgen dat de lucht die u inademt schoon en gezond is.

Over Klimaglobe
Realisaties

Prijs kwaliteit

Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteit verhouding en geloven in een offerte op maat. Het is belangrijk bij intensief gebruik voor een premium brand te gaan, maar bij sporadisch gebruik niet te overinvesteren, doch ook niet in te boeten op kwaliteit.

Vaste offerteprijs

Tijdens ons bezoek nemen we de tijd om elk aspect nauwkeurig te benaderen. Zowel het technische, het financiële en het design wordt in kaart gebracht en duidelijk uiteengezet. U ontvangt ter plaatse onze offerte en komt niet voor verrassingen te staan. Onze offerte is een vaste prijs.

Technische kennis

We kozen bewust voor een beperkt gamma. We willen namelijk dat onze techniekers elk toestel door en door kennen. Zo zijn we zeker dat elk toestel correct geïnstalleerd is met een maximaal rendement voor u.

garanties

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk airco-installateur en hebben ons assortiment airco’s erg zorgvuldig samengesteld. Tijdens ons bezoek trachten wij steeds te peilen naar uw comfort- en klimaatnoden om dan samen met u het gepaste toestel te kiezen.

Proper

Het is voor onze mensen een punt van eer om de installatie binnen de dag te plaatsen en uw woning kraaknet achter de laten.

Reglobe your home

Group Globe logo

Samen met u gaan we voor een optimalisatie van het comfort, gebruiksgemak en verbruik  in uw woning.

Vraag een offerte
bottom of page