top of page
IMG_3732.jpg

Gevel renovatie met oog voor detail

Schermafbeelding 2023-08-15 101617.png
GROUPGLOBE8.png

Renoglobe is gespecialiseerd in het renoveren en reinigen van gevels. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om uw huis de zorg te geven die het verdient. Wij nemen uw huis onder handen zodat het op een betaalbare maar kwaliteitsvolle manier, in een handomdraai een hele transformatie doormaakt.

Bij Group Globe kunt u erop vertrouwen dat de gevel van uw huis in goede handen is en dat u kunt genieten van een mooie, duurzame en langdurige afwerking. 

Onze diensten

image-asset.jpeg

Gevelreiniging

hydrofoberen-gevelgoeroe-3.1920x0.jpg

Hydrofoberen

img-vw-019-1050x788-q75.jpg

Voegwerken

IMG_3738.jpg

Schilderen en kaleien

Bij een gevel die nog in goede staat is, maar er wat verouderd uitziet, volstaat het om de gevel te reinigen. Hierbij zijn er diverse technieken, afhankelijk van uw type gevel. Een technisch deskundige komt ter plekke om de situatie te analyseren.

Zijn de voegen in uw gevel beschadigd of zitten er scheuren in? Dan kunnen wij deze komen repareren en kunnen we de gevel terug een fris uiterlijk geven.

Wilt u de 'look' van uw gevel graag behouden, maar toch deze een schone of modernere tint geven? Dan kunnen we de gevel schilderen, kaleien of toppen.

IMG_3723.jpg
Celine R
Maastricht
Contact en bespreking op het bedrijf was heel positief. Aanrader. Alles werd netjes afgewerkt en verwerkt tot een prachtig resultaat.
Robert U
Genk
Contact en bespreking op het bedrijf was heel positief. Aanrader.
Pascal J
Overijse
"Les explications et la mise en oeuvre pour la realisation des travaux lors du rendez vous sur chantier nous ont convaincu. Je recommande."
Over Klimaglobe
Contactformulier

Vraag een 
offerte aan

Wij bezorgen je snel een gratis en vrijblijvende offerte. 

Selecteer een optie

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen spoedig contact met u op

Vraag een offerte
bottom of page