top of page
Binnenhuisdesign
Group Globe logo

"Een ideaal binnenklimaat
zowel winter als zomer"

Klimaglobe logo

Bij KlimaGlobe kan u terecht voor een uitgebreid advies bij de keuze van uw airco. Ons doel is u te ontlasten van alle zorgen en uw woning te voorzien van alle comfort en een aangename binnenhuisklimaat. Wij zorgen voor de beste oplossing rekening houdend met uw wensen en noden. Ook vinden we een perfecte afwerking erg belangrijk en plaatsen we uw airco steeds met oog voor detail. Bovendien kan u bij ons ook kiezen voor een design dat past binnen uw interieur, zodat uw living, slaapkamer, keuken… netjes afgewerkt is en het plaatje helemaal klopt.

 

De plaatsing gebeurt door deskundige vakmannen en over het algemeen binnen één werkdag, zodat u meteen kan genieten van uw nieuwe airco. U kan bij ons terecht voor zowel inbouw- als opbouwtoestellen, singel- split en multi-split. Indien u geen plaats heeft voor een buitenunit, kunnen wij zelfs een toestel zonder buitenunit plaatsen. We plaatsen deze merken: Mitsubitschi, Daikin, Samsung, Carrier, Panasonic en Maxicool.

Over Klimaglobe
Realisaties

Prijs kwaliteit

Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteit verhouding en geloven in een offerte op maat. Het is belangrijk bij intensief gebruik voor een premium brand te gaan, maar bij sporadisch gebruik niet te overinvesteren, doch ook niet in te boeten op kwaliteit.

Vaste offerteprijs

Tijdens ons bezoek nemen we de tijd om elk aspect nauwkeurig te benaderen. Zowel het technische, het financiële en het design wordt in kaart gebracht en duidelijk uiteengezet. U ontvangt ter plaatse onze offerte en komt niet voor verrassingen te staan. Onze offerte is een vaste prijs.

Technische kennis

We kozen bewust voor een beperkt gamma. We willen namelijk dat onze techniekers elk toestel door en door kennen. Zo zijn we zeker dat elk toestel correct geïnstalleerd is met een maximaal rendement voor u.

garanties

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk airco-installateur en hebben ons assortiment airco’s erg zorgvuldig samengesteld. Tijdens ons bezoek trachten wij steeds te peilen naar uw comfort- en klimaatnoden om dan samen met u het gepaste toestel te kiezen.

Proper

Het is voor onze mensen een punt van eer om de installatie binnen de dag te plaatsen en uw woning kraaknet achter de laten.

Reglobe your home

Group Globe logo

Samen met u gaan we voor een optimalisatie van het comfort, gebruiksgemak en verbruik  in uw woning

Maxicool logo
Carrier logo
Mitsubishi Electric logo
Daikin logo
Panasonic_logo_(Blue).svg.png
Vraag een offerte
bottom of page